Želite sistem, ki učinkovito ogreva, ne povzroča hrupa in umazanije, deluje samodejno ter porabi zelo malo energije za delovanje?

Toplotna črpalka je energetsko učinkovit vir ogrevanja, primeren za novogradnje in obnove, za dom z radiatorji, talnim gretjem ali kombinacijo obojega. Delovanje toplotne črpalke je tiho, enoti sta privlačnih oblik, notranja spominja na hladilnik, njena vgradnja v pomožni prostor, kot je shramba bo popolnoma nemoteča. Sistem toplotne črpalke je avtomatiziran in se samostojno vklopi in izklopi glede na želeno temperaturo. Inverterska tehnologija nudi natančen nadzor nad temperaturo in nam nudi najvišje ogrevalno udobje. Toplotne črpalke v vsak dom vnašajo oazo udobja in skrbijo za prijetno temperaturo.

Sistem toplotne črpalke je odličen kot primarni vir ogrevanja, dolgoročno pa se bo izkazal tudi kot najcenejši, saj od 50-80% ogrevalne energije toplotna črpalka pridobi iz okolice. Iz zemlje, vode ali zraka črpa akumulirano toploto za ogrevanje našega doma. S toplotno črpalko boste pripomogli tudi k zmanjšanju emisij CO2 in ohranjanju okolja. Vsak kW električne energije, ki ga vnesete v delovanje toplotne črpalke, prinese do 4kW toplote v vaš dom. To ustreza 300 odstotni učinkovitosti.

Toplotna črpalka je primerna za ogrevanje vsakega doma. Ni pomembna velikost, energetska učinkovitost, ogrevanje s talnim gretjem, radiatorji ali kombinacije obeh načinov. Toplotna črpalka je v 90 % primerov najučinkovitejši način ogrevanja, za novogradnje je popolna rešitev. Najpogostejša izbira zadnjega časa pa je tudi za obnovljene starejše hiše in zamenjavo starega manj učinkovitega in okolju prijaznega vira ogrevanja. Toplotne črpalke vgrajujemo v vse tipe objektov, pogoj za delovanje je le dostop do električne energije. Idealne so za nizko energijske in skoraj nič energijske novogradnje, odlična izbira za izolirane starejše objekte, vgradijo pa se lahko tudi slabo ali neizolirane starejše objekte. Če želite učinkovit ogrevalni sistem, ki bo deloval avtomatizirano glede na nastavitve, imeti nizke obratovalne stroške in sočasno ogrevati še sanitarno vodo je vaš dom primeren za ogrevanje s toplotno črpalko.

Odločite se za vgradnjo toplotne črpalke, ki bo ustvarjala prijetno topel dom in hkrati ogrevala še sanitarno vodo za potrebe celotnega objekta. Toplotna črpalka je visoko učinkovita, obratovalni stroški bodo nizki. Vgradite jo lahko v novogradnjo ali starejšo hišo, priklopite na radiatorsko, talno ogrevanje ali kombinacijo obojega. Povežete jo lahko celo z obstoječim ogrevalnim virom za kombinirano delovanje obeh sistemov glede na nastavitve in vaše želje.

če potrebujete našo ponudbo, nam pošljite povpraševanje na info@winkel.si ali pokličite telefonsko številko 070/730-012